Welcome to my blog, enjoy reading.

Wednesday, December 30, 2009

Bapak yg pandai....

beckham bertanya kepada bapanya...

beckham: pak, betul ke make love tu best?

bapak: haah, samalah best macam kamu korek hidung kamu!

beckham: tapi betul ke org pompuan lagi rasa best?

bapak: kalo kamu korek hidung, hidung kamu ke jari kamu yang rasa best?

beckham: tapi kenapa org pompuan tak suka diperkosa?

bapak: kalo kamu jalan2, tetiba ada org nak korek hidung kamu... kamu suka tak?!

beckham: betul ke tak boleh buat tu masa datang bulan?

bapak: kalo hidung kamu berdarah, kamu nak korek jugak ke?!

beckham: kenapa org lelaki tak suka buat tu pakai kondom?

bapak: kamu suka tak korek hidung masa pakai sarung tangan?!

beckham: waaahhh... bapak ni pandailah!

bapak : :)

hahahhahahaha......

3 comments:

Arra JaSmY said...

agak lusyah di ctu..hoho.
anak ngan bapak sengal..ahaks

ziera batrisya said...

Contohnya bagus. Hahaha

DutaRich said...
This comment has been removed by the author.

Post a Comment